Om Cecilia


Cecilia Salamon är journalist, författare och yogalärare. Hon har skrivit för några av Sveriges största livsstilsmagasin, främst inom områdena hälsa, livsstil och relationer.

Mellan 2014 – 2018 arbetade hon för dejtingsajten HappyPancake som sociala medier-ansvarig, bloggare och relationsexpert. Hon har även haft en egen relationsspalt i tidningen Solo. 

I maj 2018 kom hennes debutroman Fuckboy – praktisk handbok i konsten att dejta, ut på Bookmark förlag. Läs mer om boken HÄR.

Cecilia är licensierad yogainstruktör genom SAFE –education och Santhi yoga teacher training institute i Indien. Hon undervisar i Hatha yoga, vinyasa flow, yin yoga, mamma/bebis-yoga, yoga för ungdomar, och power yoga. Hon har gått Apollos gruppinstruktörsutbildning och undervisat på ett av Apollo mondos träningsresort i Gran Canaria. 

Läs mer om aktuella kurser, privatyoga, träningsresor och schema genom att klicka på knappen nedanför!

Läs mer om yogan!

Yoga


Cecilia håller/har hållit yogaklasser på: Mitt gym, Stockholm saltspa, Actic, Weight club gym och Löparboxen. Hon har också hållit yoga för ungdomar, yoga för nyförlösta mammor och privatklasser för företag och möhippor.

Cecilia är licensierad yogainstruktör genom SAFE –education och Santhi yoga teacher training institute i Indien.

Vill du att Cecilia ska komma till ditt företag och hålla klasser eller vill du kanske överraska en vän på födelsedagen med privatyoga? Cecilia är van vid att ta emot stora grupper och anpassar klassen efter era behov.

Vid intresse, skicka ett mail så hittar vi en lösning!

Maila Mig!

Aktuellt Schema:

Måndagar:

12.00: Yoga HIIT, 45 min 
18.00: Vinyasa Flow, 60 min

Plats:
Löparboxen, Hammarby Kaj 1

Hitta hit!

Tisdagar:

19.45: Hatha Yoga, 45 min
 

Plats:
Actic Årsta torg

Hitta hit!

Läs mer

Intresserad av att läsa mer om mina kurser?
 
 Surfa inpå Löparboxens hemsida för mer info!

Loparboxen.se

Kika in Löparboxens sida på Facebook för uppdateringar kring kurserna 

Facebook

Följ Löparboxen på Instagram för senaste nytt! 

  

Instagram

Yogaresa Portugal – 18 till 23:e april

Häng med till soliga Portugal och Albufeira för fem dagar fylld med yoga, återhämtning, utflykter, god mat och nya vänner. Vi bor i en vacker villa med pool, två trädgårdar och terrass nära båda centrum och stranden. I priset ingår 5 nätter, del i dubbelrum (enkelsängar).

2 stycken yogaklasser per dag och/eller aktiviteter så som dans, vattengympa och acroyoga. Middag och välkomstdrink på ankomstdagen, frukost och lunch alla dagar. En nackmassage (25 minuter), kaffe, te och frukt dagligen, sängkläder och badhandduk, slutstädning och en goodiebag.

Vid intresse, skicka ett mail för prisuppgift och mer info! 

Maila Mig!
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Fuckboyboken


Fuckboy – praktisk handbok i konsten att dejta är en kaxig, snygg, smart och rolig guide till nätdejting och dejtingapparna som totalt har revolutionerat dejtingkulturen. – skriven av Sveriges egen Carrie Bradshaw. På bara några få år har allt vi trott oss veta om dejtande välts omkull. Nya oskrivna koder gäller. Att nätdejta anses idag lika normalt som att ragga på krogen. Men samtidigt vittnar statistiken om en trend av växande singelhushåll.

I denna bok gör relationsexperten Cecilia Salamon upp med destruktiva dejtingmönster och stjälpande myter om kärlek. Med hög igenkänningsgrad, humor, värme och en del obekväma sanningar boostar och vägleder Salamon alla singlar som drömmer om att dejten faktiskt ska bli en relation.

Med träffsäkra och humoristiska illustrationer av illustratören bakom Hej hej vardag, Louise Winblad, är detta en bok man aldrig tröttnar på att bläddra i!

Använd hashtagen #fuckboyboken för att dela dina tankar kring boken