Offentligt skryt

En blogg är ju till för att få skryta lite…. Så här kommer det!

1. Göra ett stort frilansjobb för Topp Hälsa. Är skitglad då detta varit en av de tidningar jag velat skriva för länge. Skriver gärna om hälsa och för en lite äldre målgrupp. Dessutom ska jag få skriva om något som ligger mig varmt om hjärtat, nämligen psykisk ohälsa.
hämta (1)

 

 

 

 

 

 

2. Antagligen åka till Tel aviv, Israel, i mars och gå på bröllop med familjen. Har lyckats övertala Gustav att följa med! Sol, bad, fest och god mat… JA TACK.

Den enda bilden jag hittade från Tel aviv... Jag på en strand som 19åring. Titta lilla navelpiercingen =)
Den enda bilden jag hittade från Tel aviv… Jag på en strand som 19åring. Titta lilla navelpiercingen =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Ska få åka till London och intervjua Enrique Iglesias! Okej, bortsett från min flygrädsla, extrema prata-engelskakomplex och en allmän prestationsångest – så kan jag faktiskt tycka att det ska bli skitkul! Hur många tryckare har man inte dansat till hans låtar…? Drömmen hade varit att (återigen) tvinga ner Gustav och passa på att köra en weekend i London på samma gång.

hämta

 

 

 

4. Flera roliga pressgrejer och jobb de närmsta veckorna! På fredag är det pressfrukost för Ellegalan, jag är inbjuden att testa en ny yogaform på Hasseludden spa, gå på afternoon tea på hotel Diplomat, gå på biopremiär för filmen Frost, gå på en gala på Grand hotel, äta middag med Janet León och åka skridskor med några idoldeltagare… Haha. Väldigt blandad kompott.

Så här såg det ut på Elles pressfrukost på Grand hotel för två år sen. *Dreggel i mungipan*
Så här såg det ut på Elles pressfrukost på Grand hotel för två år sen. *Dreggel i mungipan*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är så märkligt för när jag skriver ner detta så förstår jag ju att det är härliga saker jag får vara med om, men det är så svårt att känna det själv. Jag är ju liksom jämt pank och sitter i träningskläder och nördar med glasögon och städtofs vid datorn. Lufsar ut i köket och värmer på mitt nudelpaket samtidigt som jag klämmer ett avsnitt Paradise hotell. Alltså. Den kontrasten att nästa dag sitta på ett flyg för att intervjua en popstjärna eller gå på en galamiddag med massor av kändisar är rätt konstig. Kommer nog aldrig att vänja mig.

Ett svar på ”Offentligt skryt”

  1. Åh, ville också gå på den där yogasaken men kommer inte iväg från jobbet. Tur att vi får sälla på lite andra saker 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *