Två små svin

Hej! Jag är pyttelite berusad men jag ville bara säga hej och önska er en fin fredagskväll. Jag och Gustav drack rosa bubbel och gav varandra en liten present, sen käkade vi på ”Två små svin” här i Årsta. Är så jävla glad att det äntligen öppnat en härlig krog och restaurang här som inte bara fungerar som ett ”alkishak”. Det var RIKTIGT gott och prisvärt. Smörrebröd och Tjeckisk öl :). Grovt bröd med massor olika tillbehör. Vi tog gulbetor med chèvre, fläsksvål med surkål, böckling med äggröra och lax med gräddstuvad babyspenat. Varje rätt kostade cirka 70 kronor och vi blev proppmätta på 2 rätter var. Härlig atmosfär, varmt och trångt och stökigt- precis som det ska vara. Fet rekommendation om du har vägarna förbi Årsta Centrum. Nu ska man väl försöka ligga med varandra trots matkoma. Det är ju ändå alla hjärtans dag. Kram på er!

20140214-223731.jpg

20140214-223738.jpg

2 svar på ”Två små svin”

  1. Lät som en mysig kväll!

    Jag och min sambo gjorde det också väldigt enkelt, inga direkt upphajpade planer som oftast bara blir en besvikelse.. Utan jag lagade mat till honom hemma sedan gick vi på bio. Enkelt, men mysigt. En av de bättre alla hjärtans dag jag haft!

    1. Precis, men ibland vill man ju gå ALL IN med stora gester och extra allt – men oftast är det där andra det som är allra mysigast =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *