2 iakttagelser på väg till jobbet

Jag bestämde mig för att ta en promenad till jobbet och det hände två intressanta saker. Först ligger en stor råtta (kanske inte syns på bilden men den var typ stor som en sko) på vägen. Jag tänker att den är död men när jag kikar närmare så märker jag att den andas. Uppenbarligen har jag aldrig kommit ur stadiet ”vill rädda alla djur” som de flesta befann sig i som barn – så jag försöker mata råttan med en bit purjolök från min matlåda. Jag tänker att den kanske kvicknar till då. När jag sitter där går två snygga killar i 25 årsåldern förbi som är ute och powerwalkar. De frågar om ”det är min råtta?” och jag skäms och försöker svara lite nonchalant att ”nä, men den verkar lite ledsen”……… ?

Bara pinsamt på flera sätt. Trodde dom kanske att jag var ett barn? Eller utvecklingsstörd?

20140220-132300.jpg

Några meter längre fram ser jag än HELT SINNESSJUK SYN. En tomte som klättrat upp (blivit upphängd) i ett träd typ 50 meter från marken. Det ser både bisarrt, kul, gulligt och läskigt ut på samma gång. Hur vad varför? Frågorna är många.

20140220-132255.jpg

3 svar på ”2 iakttagelser på väg till jobbet”

  1. Hahahaha, typ det roligaste jag läst idag. Började asgarva så var tvungen att läsa upp stycket om råttan för min sambo som undrade vad det var som har så jäkla roligt:p.

  2. Haha den där tomten har hängt där sedan i december. Första gången jag såg den trodde jag att det var en riktig människa! 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *