Bokslut Januari – februari

Varje dag den här veckan tänkte jag göra en sammanfattning av året som gått. Vi börjar med januari-februari. 

Förra året påbörjades här – på en nyårsmiddag hos Gustavs kompis. Sedan drog vi till Berns och dansade. Ett fint nyår var det.
20130101-200502

Januari var en rätt tung månad. Jag hade oväntat blivit av med mitt jobb på Moderna Tidskrifter och Egoboost Magazine (de sa upp alla frilansare samtidigt per post)och visste inte riktigt vad jag skulle göra med mitt liv. Fixade ett extrajobb på en förskole-vikariepool och pulsade iväg tidiga mornar i snö och minusgrader för att åka ut till olika förskolor runt om i Stockholm. Det var en vidrigt kall vinter – minus 20 grader vissa dagar. Jag rockade täckbyxor och reflexväst.
20130221-113926

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag lyckades få ett extra-danslärarjobb på World class. Var överlycklig – ända tills jag märkte att några mammor i gruppen utövade någon slags sjuk mobbing då de klagade på allt jag gjorde bakom min rygg och sen satt med på passen med armarna i kors. Hade så ont i magen att jag inte orkade mer och till slut sa upp mig. Berättade nog aldrig detta på bloggen för att jag skämdes.

20130208-184250

Jag tog många långa vackra vinterpromenader i Alvik och funderade över livet.
20130216-122611

Jag och Gustav bodde tillsammans och hade det oftast väldigt mysigt. På alla Hjärtans dag var vi på en magisk dejt på Fåfängan och sen på en Wyclef Jean konsert. Han var mitt stora stöd när jag var deppig över min jobbsituation och knappt hade pengar till hyran. Kände mig väldigt vilsen.
20130215-103419

MEN sen började det vända! Fick mitt första frilansuppdrag på SOLO och jag kände bara att YEES!! Jag intervjuade ett killgäng om deras sexhemligheter…
20130217-150629

Fick kort därefter igenom att jag skulle börja skriva för tidningen Pets – som sedan följdes av JULIA på samma förlag. Gjorde även vissa frilassamarbeten med min kompis Wilda. Sakta, sakta började karriär-självförtroendet att komma tillbaka… Skulle jag våga satsa? 20130226-164551

 

 

 

 

 

Dessutom kom jag igång med träningen och köpte sats- kort. Räddningen många dagar när jag hade för många timmar att fylla med tankar.

20130205-142008

Sammanfattning: Januari och februari var tufft. Jag var pank och flängde runt på olika extrajobb. Samtidigt hade jag ändå en magkänsla av det nog skulle lösa sig till slut. Utan Gustavs ekonomiska hjälp (jag fick bo gratis hos honom och han stod för det mesta) och framför allt enorma peppande hade det inte gått. <3

4 svar på ”Bokslut Januari – februari”

  1. Januari och februari lät inte så roligt, men gulligt att Gustav stöttade dig. Mycket fint gjort! 🙂

    Hoppas att du får en toppen helg!

  2. Åh lät tuffare än vad man förstått tidigare! Tycker du verkar stark och du är grym på att skriva! Bra saker väntar bta människor även om det tar tid! 🙂 god jul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *