Dagens irri-lista

Vissa dagar vaknar man bara upp och hatar hela världen. Ja, ungefär som denna dag då.

Dagens Irritationslista!

* Visst att sommartid är en bra grej och att kvällarna blir längre och allt det där, MEN jag var INTE nöjd i morse när klockan ringde på en söndag en timme tidigare och jag var tvungen att gå och jobba. 
* Jag lyckades skålla min gom (?) igår kväll så att det typ hängde ner skinnflagor, och idag har jag blodsmak i munnen och det gör ONT att dricka kaffe.
* Jag har en deadline imorgon. Två av två intervjuer är fortfarande O-gjorda…
* ”Du kan inte ta bild – det saknas tillräckligt utrymme för att ta en bild. Du kan hantera ditt utrymme i inställningar.”
* En arg gubbe skällde ut mig på tunnelbanan för att jag råkade gå in i honom.
* Har inte hunnit äta frukost pga. hade bråttom för en telefonintervju. Nu bara ätit äcklig frukost bestående av fil 🙁
* Min skinnjacka har blivit för liten (läs: jag har gått upp en storlek) och den är alldeles för tight under armarna så att jag får klaustrofobisk panik i den. 

* Sa jag att jag måste jobba idag när alla andra njuter av solen på Djurgården???

nasse-arg_100020469

Ps! Haha, såg nu att jag i inlägget under skrivit hur lycklig jag är över sommartiden och allt. Kaaaan denna irritation bero på vinet igår kanske…? Hur schizofren kan man bli?

Ett svar på ”Dagens irri-lista”

  1. Cecilia! Min fråga har inget med inlägget att göra men jag har för mig att du volentärat på kibbutz i Israel. Kan du inte berätta lite mer om det, jag är jättesugen på att göra det i sommar. Vart var du? Via vilken organisation? Vad fick du göra? Vad betalade du? Skulle du tipsa om det? Är det något politiskt inblandat? Tack på förhand och för en fin, ärlig blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *