Frågestund del 2

Vilka smarta frågor ni har ställt! Här kommer del två <3. 

Hur går det för dig med antidepressiva? Hur har det förändrat ditt humör och oro?
– Det har det DEFINITIVT gjort, på ett sätt som jag faktiskt inte trodde var möjligt. Kan omöjligt beskriva känslan men det är som att jag är lite mer som den person jag vill vara och att jag hittat tillbaka till mig själv. Lite lugnare, gladare och mindre ångestfylld. Nu kan jag tänka ”fyfan vad tråkigt att vara hemma själv en lördagskväll. Jaja, jag får väl kolla på en film och göra det bästa av situationen.” Men förut hade jag kunnat sugas ner i ett svart hål av ensamhetskänslor och ångest. Det händer inte ALLS lika ofta nu, och jag blir heller inte lika arg och får känsloutbrott. Det är lite mindre ”out of control” helt enkelt. Däremot känner jag mig INTE avtrubbad (vilket var det jag var rädd för). Jag har samma livsenergi, om inte mer – nu. Det enda som är negativt är vissa biverkningar, som magproblem och torrhet i munnen. Inte så fett.

Hur mycket tjänar du?
– Hehe. Denna skräck att prata om pengar hörrni? Varför är det så farligt? Jag tjänar faktiskt olika varenda månad så jag kan inte riktigt svara på det. Eftersom jag är egenföretagare så fakturerar jag själv och det blir olika mycket beroende på hur mycket jobb jag gjort. Vissa månader är jag skitpank och andra tror jag att jag är kung i baren. Jag är ganska nöjd med min lön även om jag definitivt ser pengar som en drivkraft att jobba hårdare. (MVH PK – TJEJEN)

Har du legat med en kändis?
– Jag skäms nästan för att jag INTE har gjort det? Hur tråkigt? Men jag var ihop med Alexander Schöld (sätt igång och googla) som var med i Fame Factory OCH Melodifestivalen. Vi var tillsammans när jag var 17-18 år och han var min första seriösa pojkvän. Det gills väl nästan? 😉

Hur var Blondinbella som chef?
– Hon var idérik, oftast positiv, generös, speedad och ganska ombytlig i humöret. Man visste aldrig riktigt var man hade henne. Det var stora planer som skulle förverkligas och nya projekt varje vecka. Till slut tog man det hela med en nypa salt. Som chef var hon kanske inte den stabilaste och mest erfarna – även om hon gjorde sitt bästa för att vi skulle ha det bra på redaktionen. Hon stod alltid bakom oss och vi alla trodde verkligen stenhårt på Egoboost magazine. Vi blev alla jättebra kompisar, men i samma sekund som vi slutade på tidningen, tappade jag kontakten med henne. Vi andra fortsatte ju att umgås, och nu känns vår ”vänskap” väldigt avlägsen. Jag tror inte att Isabella är så sentimental av sig och jag tror att hon har extremt lätt att bara skaka av sig och gå vidare.

gotland4

Hur har ditt liv (och du) förändrats de senaste fem åren?
– Ahh gud vad svårt, och stort? Det känns som att mitt liv har förändrats HUR MYCKET SOM HELST!? För fem år sen var jag 21 år och en liten barnstjärt. Jag levde studentliv i Vänersborg, drack folköl, och var ihop med en skåning som hette Jimmy.

* Jag har skaffat en karl och lever i en sund relation för första gången någonsin.
* Jag har flyttat hemifrån och frigjort mig från mina föräldrar.
* Jag har utbildat mig och skaffat ett jobb.
* Jag har bundit upp mitt liv på två kattkräk =))
* Jag har gått igenom världens ångest-skit- gått i terapi och börjat ta mig ut på andra sidan.
* Jag har slutat använda BH =))
* Jag har börjat blogga.
* Jag har skaffat ett eget kontor.
* Jag har blivit politiskt medveten.
* Jag har blivit lite klokare, lite mindre naiv, lite oroligare och fått lite fler gropar i låren.

33514_10150248536230072_7571957_n 72479_10150290112500072_81368_n

 Något du drömmer om/hoppas på?

* Fred på jorden, botemedel mot cancer, att familj och vänner är friska osv osv.
* Att få ordning på min ekonomi en gång för alla.
* Att få en bebis någon dag och bli en kärleksfull mamma.
* Att köpa en skitfin lägenhet och få till det med inredningen på riktigt.
* Att bli harmonisk.
* Att lyckas omvandla Gustav till att tycka att giftemål är en ”kul grej” istället för ”jag äter hellre gift”. Jobbar på det.
* Att dra utomlands hela nästa vinter.
* Att mina fötter ska växa 2 centimeter så att jag kan ha storlek 36 i skor och slippa handla på barnavdelningen.

3 svar på ”Frågestund del 2”

  1. Vad tjänar du per jobb? Får du betalt per sida eller per tecken eller hur går det till? Du behöver inte svara om du inte vill.

    1. Det är olika beroende på vilken tidning det gäller. Oftast ligger det runt 1500-2000 kronor per sida.

  2. HAHAHA men åh, när jag var tretton år var jag och min bästa kompis ”jättejättekära” i Alexander. Han och jimmy jansson var liksom anledningen till att vi ens kollade på fame factory…. Ha världens bästa måndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *