Gustav – scenen är din

Jag lovade ju förut att Gustav skulle svara om ni hade några frågor att ställa och det har han gjort nu! Varsågod baby, scenen är din. 
Hur blev ni tillsammans?
Hur vi blev tillsammans kan vara svårt att ge ett rakt svar på, men vi träffades första gången på Soap bar i Stockholm. Det började med att en kille stod och raggade på mig. Han var riktigt envis, men gav sig tillslut då han märkte att det inte gick att få mig över på andra sidan. Han var väldigt vänlig och tyckte att i alla fall någon skulle få mig på fall. Det satt två tjejer bredvid oss där vi stod och pratade och den ena tjejen råkade vara Cissi. Vi presenterade oss och sedan var allt klart 🙂
Vem tog första steget?
Cissi tror jag. Efter det att vi pratat så sågs vi inne vid baren och på något sätt så lyckades Cissi att få mig att gå loss på dansgolvet med henne. Jag brukar inte vara den som är dansmästaren, men efter att hon flirtat in mig så kunde jag inte tacka nej.
Vad föll du för?
Det som fick mig på fall var nog hennes stora, bruna härliga ögon som var och är så fina. Jag minns när jag kikade in i dem den kvällen och det kändes så bra.
Vad är Cissi sämsta sida?
Cissis sämre sida kan vara att hon tar ut rädslor/ilska på mig. Ett exempel är att hon som ni kanske vet är livrädd för att flyga. Det är helt förståeligt att hon känner sig rädd, nervös och orolig i vissa situationer här i livet. Det är helt ok, men att i sådana situationer ta ut de känslorna mot mig i form av ilska som är riktat mot just mig är inte en sida som jag gillar med min älskling.
Och bästa?
Att hon är så himla omtänksam, snäll, sexig, sprallig och så lagar hon god mat såklart 🙂 Jag ser upp till Cissi som är så jäkla bra på det hon gör med alla journalistuppdrag som hon har för de olika tidningarna. Sedan får man inte glömma att hon alltid hittar något nytt projekt där hon ska hjälpa till här i världen med välgörenhet i olika former. Den sidan hos Cissi älskar jag också. Just den osjälviska sidan är en av hennes bästa sidor.
Vad tycker du om att C. har en stor blogg?
Det är inget som jag har reflekterat över. Om den blir ännu större (fler läsare) så hoppas jag ändå att Cissi fortsätter skriva om det hon vill skriva om och inte blir styrd av någon. Sedan hoppas jag att hon kan fortsätta med att skriva ärliga och personliga inlägg utan att det ska skada hennes privatliv. Om hon fortsätter att vara så personlig i texterna och bloggen skulle öka massvis i antal så kan det kanske bli jobbigt om många bloggläsare vet allt om hennes privatliv.
Vad är fördelarna och nackdelarna med att bo isär?
Att bo isär har både sina för och nackdelar såklart. Att bo ihop skulle innebära att vi alltid sover ihop, lagar mat tillsammans och har ett gemensamt hem vilket är väldigt mysigt. Sen kan det vara skönt att vara för sig själv ibland också. Just nu trivs jag med att vi har 2 lägenheter. Just nu till exempel sitter jag och kikar på OS på tv och det är något som Cissi aldrig skulle vilja. Då kan man kika i lugn och ro utan att vara osocial. 🙂
20120717-012453

Ett svar på ”Gustav – scenen är din”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *