Har jag legat med en kändis?

20140211-152458.jpg

20140211-152504.jpg Jag tänkte bara påminna om att jag finns på Instagram också! ceciliasalamon heter jag där :). Tänkte också att om ni undrar något, vad som helst, så är det bara att slänga iväg en fråga i något av inläggen – så kör vi en frågestund i slutet av veckan. Jag lovar att svara på ALLT (hehe). Hur har min terapi gått? Vill jag och Gustav ha barn snart? Hur mycket tjänar jag? Har jag legat med en kändis? Hur var Blondinbella som chef? Och hur i helvete har jag råd att gå ut och äta och sen klaga på att jag är pank?!! Ja, inga frågor är för stora, små eller dumma.

10 svar på ”Har jag legat med en kändis?”

 1. Hehe snor frågor! Vill du och G ha barn snart? Och hur ska ni bo då… Särbos med barn (t9 ville att det skulle stå sötnos istället för särbo…:)

  Va har du för relation med Hanna idag? Ses ni ibland? Blir du svartsjuk när vänner ses utan att du är med? (Talar av egen erfarenhet.)

 2. Vill du och Gustav ha barn snart? Hur mycket tjänar du? Har du legat med en kändis? Hur var Blondinbella som chef? Och hur i helvete har du råd att gå ut och äta och sen klaga på att du är pank? Bor du i bostadsrätt? 😉

 3. Kul att du verkar vilja ha lite vågade frågor! Hur är din relation till mat och vikt (och kroppens utseende)? Har du/har du haft haft några ätstörda tankar/beteenden? Hur är din och Gustavs relation nu? Varför gjorde ni nästan slut i höstas? Hur ofta har du och din kille sex? Och vem tar oftast initiativ till sex av er två? Där fick du några frågor att bita i 😉

 4. Tror du/vill du jobba med att frilansa hela livet eller skulle du hellre vilja ha något mer stabilt jobb? Jag tänker som när du jobbade med egoboost. Det låter ju skönt med friheten och kul med alla olika grejor du får göra, samtidigt som det låter så osäkert om man får jobb eller inte, är inte det rätt jobbigt? Eller känns det ändå ganska stabilt nu?

 5. Vad skulle du säga till dig själv som 15 åring?
  Är det något som du gjort i ditt liv som du ångrar?
  Vilken är för dig den jobbigaste känslan att känna?
  Om du inte skulle jobba som journalist, vad tror du att du skulle jobba med då?
  🙂

 6. Du är en inspiration för mig och för hela Sveriges befolkning för den delen! Med tanke på att 46% av sveriges befolkning har någon sorts psykisk ohälsa och knappt någon pratar om det ja då är det inte konstigt att fler och fler insjuknar när ämnet är så tabu. Så stort tack för att du vågar berätta, krävs en otrolig inre styrka och för att du är du, du verkar vara en riktigt härlig tjej! Hade vi mötts i det verkliga livet hade jag gillat dig direkt, du verkar vara en glad prick men ändå med ett djup.

  Har inget jag vill fråga utan ville bara skriva detta, önskar dig all lycka och ha en fin kväll!

  Kram Alexandra, en skånetös

  1. Fyfan vilken fin kommentar! TACK. Jag hade säkert gillat dig också om vi såg i verkliga livet. Jag har en stark förkärlek till skåningar =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *