Helgplaner!

20140228-114649.jpg

Här sitter jag på kontoret och känner mig fredagspirrig i finkavaj och allt. Har precis avslutat en intervju med en grym tjej från AIK FF och har ungefär en miljard saker på min todo-list idag. Deadline på två jobb som bara är halvklara. Men ska jag säga en sak? Jag är inte ens speciellt stressad! Det kommer lösa sig och livet är för kort för att gå runt med magsår. Den senaste veckan har verkligen varit tuff och jag har liksom varit ”under isen”. Jag har bara känt att inget är roligt och att jag är världens sämsta. Och ibland när saker blir övermäktiga så stoppar jag huvudet i sanden och gör ingenting. Sover för länge, skickar inte det där mejlet och betalar inte den där räkningen. Jag är ett offer som tycker såå synd om mig själv istället för att göra något åt situationen. Så där håller jag på tills jag får en pistol mot tinningen (en deadline/ett inkassobrev eller vad det nu kan vara som inte går att komma ifrån) och så ruskar jag om mig själv och löser situationen. För ärligt talat -hur jobbigt saker och än känns i stunden så är de ofta inte så jävla svåra när man väl tar tag i dem.

I går klarade jag av ett möte som jag haft en gnagande ångest för i flera veckor. Efteråt var det så skönt och det kändes som att jag gick på moln. Ni vet den känslan? Att ha mått riktigt dåligt för något och sen ha det ur världen! POFF BORTA! Jag har nog aldrig njutit så mycket av en hemmakväll med godis och film som igår. Och i morse sjöng jag till och med till Nationalteatern medan jag gjorde i ordning mig (eftersom jag har jordens sämsta morgonhumör så förstår ni hur glad jag var). Så tack livet för att du hittills alltid låtit mig falla mjukt.

Nu ska jag berätta hur min helg ser ut!
Ikväll: Jobba sent och sen åka hem till en vän. Ta med pizza, hjälpa henne att packa upp flyttlådor och dricka lite vin.
Lördag: Gå på FITTFESTIVAL i Årsta på dagen. På kvällen fyller min vän Sanna år så ska ut och fira henne!
Söndag: Promenad med bästa Josefin, fika med Ottilia på eftermiddagen och sen lite kvällsjobb efter det!

I mitt stilla sinne så skickar jag en kärleksbomb till er som troget läser min blogg. Ni gör mig också glad!

Ett svar på ”Helgplaner!”

  1. Men åh, vad bra med avklarat möte och bra morgon-mood min vän! Gäller att glädja sig åt det lilla liksom. KALAS IMORGON! Kbk, nu köööööör vi, utz, utz, utz, och så vidare… hehe…. Puss!! MVH /Taggad_tjej_26

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *