Min dag på Diplomat

Nu checkar jag ut och summerar dagen. En bra dag har det varit! Den får 4 av 5 toast av mig.

Allt började med en välförtjänt sovmorgon innan jag gjorde i ordning mig och åkte till hotell Diplomat där jag skulle hålla en intervju med Hollywoodskådisen Katia Winter. Kändes lite som att vara med i en film när jag fick ett kort i ett kuvert med hennes rumsnummer och åkte upp till sviten och knackade på… Allt gick bra FÖRUTOM att min jävla skit***dator som jag ångrar mest av allt i världen att jag köpt (RIP 4000 kronor) hängde sig mitt i intervjun och slutade fungera. Tur att jag är luttrad vid det här laget och hade backup med både bandspelare och skrivblock i väskan.

Efter intervjun föll det sig så turligt att det hölls en pressträff för Vichy på samma hotell som jag var bjuden på. Så jag tog bästa Sanna under armen och gick på den. Det bjöds på afternoon tea och lanserades mirakelprodukter.

Sedan tog jag och mitt sällskap en blåsig och iskall promenad på Djurgården innan jag mötte upp min kompis Carro för en dejt hos mig. Kvällen rundades av med varma mackor, en kanna te, två avsnitt av Madicken, andra delen av Fittstim och som vanligt – mycket prat om allt mellan himmel och jord. IMG_0010

IMG_0011

IMG_0012

IMG_0013

2 svar på ”Min dag på Diplomat”

  1. Om/när du har råd så är ett tips att köpa en iPad mini. Så himla perfekt att ta med sig och att skriva anteckningar på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *