Onsdag

Hej! Jag sitter i en telefonkö för tråkiga bankärenden och ville bara in och säga att jag lever. Varit ett par lugna dagar men nu väntar 14 dagar av lite mer kaosartad karaktär. Fyra pressgrejer. 10 stycken intervjuer. Jobb hela denna helg och nästa. Får försöka att planera in några långpromenader i skogen för att inte stressa ihjäl mig.

Sitter på kontoret nu och strax ska jag till vårdcentralen för ett möte angående mina SSRI-tabletter. Tycker att det har skötts riktigt dåligt tyvärr. Fick dem utskrivna i somras och efter det ska man ha uppföljning, men INGEN har kontaktat mig. Så jag fick ringa och säga att jag kanske ska komma på uppföljning eftersom jag började äta dem i julas… Men då hade de ingen tid förrän idag. Och sen fick jag veta att min husläkare ska sluta. Samma sak med terapeuten jag gick hos – en dag hade hon slutat när jag kom dit och ingen hade ringt mig ens. Antar att det är en ekonomisk fråga och att personalen inte hinner med, men det borde inte få gå till på det sättet. TACK säger jag bara att jag har stöttande vänner, familj och pojkvän. Vad hade jag gjort annars?

Ikväll ska jag äta middag med en svensk popstjärna som är Melodifestivalen-aktuell… Ska intervjua henne! Lite nervös för sådana här typer av sammanhang när man måste kallprata osv (som ni vet..) men det blir nog jättetrevligt!

Ett svar på ”Onsdag”

  1. Jag har ätit antidepressiva i ungefär 9 år nu, har aldrig fått någon uppföljning. När jag nu i höstas skulle sänka dosen lite ytterligare hade jag ingen läkare alls som följde upp det. Det gick inte alls, utan mina anhöriga fick boka en tid till läkare för att jag skulle ta mig dit. Det behövs mer rutiner för hur dessa mediciner ska följas upp. För man själv orkar inte eller ska behöva ha kontroll på det. Det är läkarens ansvar och yrke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *