Paradise Hotel – terapi

Jag sätter på mig läkarrocken och gör en psykologisk utvärdering över samtliga Paradise hotell deltagare.

Linnea: Hon känns så himla ung, osäker och omogen. Svårt för henne än så länge.
Behandling/ En självförtroendekurs av Mia Törnblom.

TH: Älskade honom så mycket när han kom in. Nu känns han dock lite tillgjord, osäker och stel vilket är tråkigt för det hade behövts någon som honom som rör runt lite och som inte är så matcho. Han behöver nog bli lite tryggare i sig själv först, nu kan han inte riktigt leva upp till den bild av honom som fanns när han klev in i huset. Vill ju ha en superdivig transa, det hade varit roligt!
Behandling/ Några år i Berlin eller annan liberal stad för att på allvar komma ut ur HBTQ-garderoben. Ordinerar dans, paljetter och glädje.

Thobias: Min absoluta favoritperson alla kategorier. Hoppas han vinner allt! Verkar vara så snäll, omtänksam, rolig och skön. Han känns (från skillnad till TH) väldigt trygg i sig själv och ha stor självdistans. Han skulle jag vilja vara kompis med!
Behandling/ Färdigbehandlad och klar för utskrivning.

Aina: Den person som jag tror att jag är mest lik personlighetsmässigt…? Hon är en sån person som liksom tänker högt och analyserar allt. Inte en person som kan spela spel utan som är väldigt öppen hela tiden. Gillar henne!
Behandling/ Ordinerar en ”tänka före du pratar eller ligger med bästa kompisens kille- medicin” för att minska lidande.

Mia: Den jag har svårast med bland tjejerna nu. Hon känns inte som en snäll och skön person utan ganska egocentrisk och dryg. Dock tror jag att hon innerst inne är en fin person men att det tar lång tid att lära känna henne.
Behandling/ Ordinerar en timmes komedi-tittande per vecka för att öka skrattfrekvensen samt en dos ödmjukhet.

Samir: Man måste ju älska den här killen? Lite korkad kanske men genomgullig. En tv-personlighet som jag tror att vi kommer att se mycket av framöver. En riktig förortskung som småtjejerna blir kära i och killarna vill vara som.
Behandling/ Valfri kurs på universitetet 30 poäng.

Anja: Har lite svårt att läsa av henne. Hon känns som en klassisk ”Danderyd-tjej”. Vem är hon egentligen? Hade önskat att hon släppte loss lite mer. Är hon kär i Samir? Vill veta mer! Sedan har jag stört mig på att hon blivit sur över så jäkla töntiga grejer.. Typ att Samir dansat med Emelie osv. och sen vägrat säga varför hon är sur… Hon känns också ibland väldigt ung. Typ som den där duktiga och populära tjejen i gymnasiet.
Behandling/ En kurs där hon får födas på nytt genom att rullas ut ur en matta skulle göra gott. Ordinerar även en dos punk och rebelliska tankar.

Joppe (jesus): Oj oj oj. Denna människa har jag SÅ SVÅRT FÖR! Blir arg varje gång jag ser honom. Han är en typisk personlighet som skulle kunna stå bredvid och hålla vakt när hans tuffa kompis misshandlar eller sextrakasserar någon. Han står fan inte upp för något och vill bara ha en ledare. Han följer blint Jeppes minsta vink vilket är så jävla patetiskt. En riktig ”Bill och Bull- kille” utan egna åsikter. Jättesnäll inners inne så klart, men han måste klippa navelsträngen från Jeppe och stå upp för sig själv.
Behandling/ En feministisk självförsvarskurs där han får lära sig att säga NEJ och sätta gränser.

Niklas: Snyggast på PH, men jag kan inte bestämma mig för om jag älskar eller hatar honom. Han är skön som kan släppa loss och tänja på sina sexuella gränser (att han klär ut sig till kvinna och hånglar loss med killar)men samtidigt har han varit så jävla iskall och dryg mot flera av tjejerna. Det jag gillar med honom trots allt är att han inte verkar rädd för Jeppe till skillnad mot alla andra. Ett starkt psyke. Jag hade nog blivit kär i honom om jag varit med i programmet.
Behandling/ En mosbricka om dagen för att slappna av i sitt kosttänk samt ett krossat hjärta för att öka ödmjukheten inför det andra könet.

Jeppe: Psykopat som måste gå MYCKET i terapi. Så fruktansvärt obehaglig personlighet. Styr och ställer, mobbar, hotar och är allmänt vidrig. Kan inte hantera alkohol och verkar inte kunna hantera sina egna känslor heller. Först trodde jag att han faktiskt var kär i Paow, men nu verkar det som att han helt iskallt bara spelar med henne också. Har träffat många sådana här killar i mitt liv, och det äckligaste är att de har någon slags magnetisk kraft som gör att folk ändå vill vara nära dem och få deras bekräftelse.
Behandling/ Två års obligatorisk psykodynamisk intensiv-terapi samt total nykterhet.

Emelie: Tråkigt att hon blev utskickad. Hon verkar helt galen men ändå väldigt snäll. Att hon knullar med vem hon vill, stoppar upp bollar i *** och bara garvar, är jävligt högljudd och tar stor plats. Älskar att hon heller inte är rädd för Jeppe utan faktiskt säger ifrån. Känns stark och trygg i sig själv.
Behandling/ En månads retreat i tystnad på munkkloster för att komma i stillhet.

Paow: Åh vad jag gillar henne! Verkar så smart, cool och snäll. Bara så tråkigt att hon är kär i Jeppe som är största svinet. Hon känns ganska osäker under sin tuffa yta men det gör bara att man tycker om henne ännu mer. Verkar ha en skön inställning till sex=).
Behandling/ Ögonöppnar-piller för skitstövlar och psykopater.

Utskickade bubblare

Jesper: Han är 35 år men betedde sig så fruktansvärt omoget! Visst är han världens snällaste, men han verkade ha STORA problem att prata om känslor. Bara skojade bort allt hela tiden. Han verkar aldrig vilja växa upp eller ta ansvar. Måste vara jobbigt att gå genom livet så.
Behandling/ Våga vara vuxen – kurs.

Anna Katarina: Hade väldigt svårt för henne… Det roliga är att Gustav tyckte att hon ”var skönaste och snyggaste tjejen på PH”. (??) En småstadstjej som drömmer om att vara med i Slitz…. Inte den skarpaste kniven i lådan direkt.
Behandling/ En kurs i genusvetenskap på universitetet.

har_kan_du_lasa_allt_om_deltagarna_i_paradise_hotel_2013 hämta (1) hämta (2) hämta (3) hämta (4) hämta images (1) images

6 svar på ”Paradise Hotel – terapi”

 1. Hahaha sitter och skrattar högt på tuben! Glasklar och pricksäker analys!!!! Älskar att du blandar högt och lågt!!!

 2. Älskade detta?! Är själv en som sitter med skämskudden och följer PH troget varje måndag till onsdag. Och förfäras. HAHA du satte huvudet på spiken denna gång. Valfri kurs på universitetet 30 poäng – BÄSTA ordinationen evörz! Kärlek.

  1. Alltså det finns alltså en annan Ottilia som DESSUTOM läser min blogg?! Alltså hur sinnesjukt coolt är inte det?!?!??!?!

 3. Kul grej fast nej nej och nej!

  Paulina smart och cool och snäll? Ser vi samma person. Tycker hon verkar blåst som få och sjukt vanlig fjortisbrud och snäll?

  Tobias känns bara… Menlös?

  Och Linnea? Hon verkar ju ha superbra självförtroende. Verkar ju va den som är tryggast i sig själv.

  Jag gillar Ainorna mest! Håller med dig om Jeppe och Joppe- vidrigt manslem. Niclas är väl snäppet bättre. Men hans kvinnosyn?

 4. Hej!
  SÅ roligt att läsa detta inlägg.. Sen tycker jag att det är ännu roligare att du tror på riktigt att jag skulle vilja vika ut mig!
  Inte den skarpaste kniven i lådan… nej det är jag kanske inte heller. Men jag har inte opererat sillisar, tryckt in juvaderm i läpparna och drömmer inte om att bli en bloggstjärna.
  Jag går till mitt kontorsjobb varje dag. umgås med mina vänner och dansar på helgerna!

  Ha en fin dag! Fick mig ett gott skratt iallafall 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *