Sauna Yoga / Yasuragi Hasseludden

Detta kan ha varit den längsta dagen i mitt liv typ? Känns som att jag måste blogga så att jag kommer ikapp hjärnan på något sätt.. Först så kunde jag inte sova ALLS i natt. Det blir så ibland när jag ska upp tidigt och får en tvångstanke om att ”nu kommer jag inte kunna sova” och sen är det kört. Låg klarvaken trots sömntabletter till 04 i morse. Klockan ringde 07 och då var det bara att hoppa upp (nåja.. snarare sakta, sakta masa mig upp) och sen klunka kaffe. I dag var det nämligen så härligt att jag och ett gäng andra journalister/bloggare hade fått äran att testa Yasuragi Hasseluddens nya yoga- koncept. Sauna yoga- som namnet antyder helt enkelt är en lugn yogaform i bastu.

Som tur var hade min fina vän Sanna också fått en inbjudan så vi slog följe. Väl på plats fick vi hänga lite i badet/relaxen (rätt skönt för mig som fortfarande var mer sovande än vaken… Med risk för att låta äppelkäck så gör inget en så pigg som en simtur!) Sen var det då dags för själva passet.

Åh. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde skriva att jag älskade det, men då hade jag ljugit. Tyckte det var varmt (surprise) trångt, långtråkigt och jobbigt att det var helt knäpptyst. Bara väntade på att någon skulle råka prutta….. Jag kanske måste inse att jag inte är någon yogamänniska och sluta leva i den livslögnen? =) Men jag tror att de flesta tyckte det var väldigt skönt och avslappnande så lita inte på mig i det här fallet.

Efteråt åt vi en helt jävla amazing lunch som tillagades av en kock framför oss där vi satt. Det var tre rätter. Först en jättefräsch liten sallad med någon galet god dressing, sedan två bitar sushi och till huvudrätt en fantastisk fisk med någon slags asiatisk groddsallad. Ville bara ha mer av allt!

Sedan gick bussfärden hemåt och jag som skulle jobba några timmar (deadline på en intervju idag..) råkade somna…. och när jag vaknade blev det bråttom iväg till kvällens intervjujobb som jag skrev om nedan. Så här sitter jag halv ett på natten med några timmars jobb framför mig. Men som tur är får jag sova ut imorgon så det gör inte så mycket. Himla rolig och härlig dag trots tröttma. Förresten. Har jag sagt att jag älskar spa? =p

20140131-000631.jpg

20140131-000641.jpgy9miilcstmk8auz4hhnu

20140131-000710.jpg

20140131-000737.jpg

Bilder lånade av Sanna =)

3 svar på ”Sauna Yoga / Yasuragi Hasseludden”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *