Vilodag

Jag har en vilodag idag som tillbringas på bästa sätt. Paradise hotell i soffan med en kopp kaffe och sovmorgon till klockan 2! (Åh, jag dör – det är så spännande med finalvecka. och ÄNTLIGEN visade Jeppe sitt riktiga ansikte och vilket svin han är.) Men jag har faktiskt varit lite duktig och kastat in en tvätt och har någon slags plan  på att ta en promenad… Trist att en är så mörkrädd bara! Ikväll kommer min baby hit och det är helt sjukt men vi har inte setts sen förra tisdagen? Det har ”bara blivit så” och båda har jobbat väldigt mycket. Men ikväll blir det mys deluxe!

Idag vill jag klappa mig själv på axeln lite extra av två anledningar.
1. Jag har lämnat in en drös med deadlines som jag har haft hängande över mig. Skickade in den sista i natt! Nio intervjuer som jag renskrev under gårdagen… pjuh!

2. Jag har betalt varenda liten räkning nu och är förvisso pankare än ever men det känns som en stor lättnad och befrielse. I januari fick jag nämligen en extrakostnad på 6000 kronor att betala in, plus semesterresan över julen – vilket gjorde mig smått panikslagen. Trodde knappt att det skulle gå, men nu är allt inbetalat och jag kan förhoppningsvis börja leva lite mer normalt. (Och om jag ska se något positivt av detta så är det att jag tvingats göra matlådor och storkok och faktiskt hittat rutiner kring det som funkar. Tjänar så sjukt mycket på att inte äta lunch på stan så det ska jag fortsätta med. Har också insett att man kan tacka nej till saker som man inte har råd med utan att vara världens tråkigaste. Man kan inte göra ALLT utan får prioritera. Och sen njuta som fan när man väl unnar sig något. Imorgon ska jag till exempel ut och äta med mina tjejkompisar och det ser jag fram emot SÅ mycket!.

Hoppas ni får en bra tisdag och glöm inte bort att klappa er själva på axeln när ni gjort något bra. Om man aldrig får njuta av sina prestationer så är dom heller inget värda. Kram och kärlek.
bild 2

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *